To i ja si? wypowiem.
Gratuluj? zwyci?stwa w g?osowaniu, nie mniej w sumie to wszystko jedno kto by zosta? mistrzem szko?y, bo i tak b?dziemy tu siedzie? do 20 lvl, wi?c raczej nie za d?ugo, tak czy inaczej gratuluj?, gratuluj? te? szanownym runers-up, czyli tym, kt?rzy nie wygrali.
Szczerze m?wi?c, to mnie nie zdziwi?o Twoje zwyci?stwo Mario, zdziwi?o natomiast to, ?e nikt nie zag?osowa? na Jesusa, ale to mo?na wyt?umaczy? faktem, ?e jest on troch? ma?o widoczny i raczej nieznany dla wi?kszo?ci braci, mia?em na niego g?osowa?, ale zag?osowa?em inaczej, no ale co tam, wa?ne, ?e mamy mistrza.
To by by?o na tyle, co? bym jeszcze napisa?, ale chyba zapomnia?em to co chcia?em jeszcze napisa?, wi?c ko?cz?.
Viva Mario Van Cool !!
_________________ [center:2][color:1=#00CCFF]S?awa i Chwa?a B??kitowi[/color:1][/center:2]
Ja po przemysleniach doszed?em do wniosku ze rezygnuje z bycia I oficerem. Moje miejsce bardziej nalezy si? Churchillkowi i Jennahanowi. Niech oni zajm? moje miejsce. M?odzi wychowankowie B?ekitu ja juz stary jestem i nie wniose zadnego polotu do B?ekitu a oni ........ kto wie co oni potrafi? zrobi? dla B??kitu.
Mario prosz? cie usun mnie ze stanowiska I oficera B??kitnej Szko?y Rycerskiej.
_________________ [center][b][color=#33CCFF]S? ludy co dojrza?y do ?mierci Z r?k lud?w niedojrza?ych do ?ycia.
[/color][/b][/center]
[b][center][color=violet]Pami?? o Mithrill Velven nigdy nie zginie, zawsze b?dzie w nas.[/b][/center][/color]
Jak widzicie zapewne ju? rozpocz??em dzia?alno?? mistrza - Jak do tej pory ze zgromadzonych ?rodk?w infrastruktura Naszej szko?y wygl?da nst?puj?co:
Kowal - poziom pierwszy
P?atnerz - poziom ?smy
Zielarz - poziom pi?ty.
Mam zamiar szko?e prowadzi? w podobny spos?b ja BG w tamtej erze czyli wi?kszy nacisk na P?atnerza.
Czekam na wszelakie propozcje i opinie ale to juz w innym temacie ten uwa?am ?e mo?na spokojnie zamkn?
_________________ [center] Mario Van Cool [/center]
[center][img]http://img149.imageshack.us/img149/5730/miniwhtwx0.gif[/img][/center]
[center] Absolwent B??kitnej Szko?y Rycerskiej - Protektor ULf'a Ulhander'a[/center]
[center][img]http://blekitnagildia.net/images/signatures/184424183945a042f4d4e82.jpg[/img][/center]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum