Bractwo Stalowego Or??a zapasza
Bractwo Stalowego Or??a to ma?a lecz szyko rozwijaj?ca si? gildja. Jej mistrzem jest Arren Anroth. Unikamy wojen ale wrazie potrzeby potrafimy walczy?. Mamy niskie podatki i nie pobieramy op?at za odej?cie z gildii. W gildii jest miejsce dla 25 osub a 5 pierwszych otrzyma rang? przyboczych i b?dzie mia?o wp?yw na dalszy rozw?j gildii. W gildii pan?je mi?a atmosfera.
Zapraszmy
No wiesz vexen! tarannon pomyli? tylko u z ? gdyby je zamieni? miejscami to wszytko by?oby w porz?dku. w tym miejscu pragn? potwierdzi? powyzsz? rekrutacj? i tak?e doda? ?e mile widzani s? tak?e mstrzowie jednoosobowych gildii. G??wnym celem bractwa jest wybicie si? ponad przeci?tno?? i do??czy? do bardziej znanych gildii Lotharis.
Nasza siedziba znajduj?si? ko?o Tiamy, na pograniczu Wschodniej Puszczy. Z warowni rodu Anroth, gdzie stacjonujemy roztacza si? pi?kny widok na te malownicze tereny.
zapewniamy tak?e du?? ilo?? potwor?w i bandyt?w (przed kt?rymi trzeba broni? wie?niak?w)do cel?w treningowych.
Nied?ugo zamieszcz? jakie? rysnki naszej siedziby( jak tylko si? wezme i przelej? moja wizje na papier i oczywiscie jak znajd? w poblizu dzia?aj?cy skaner.)
PS: Na razie nasz? twierdz? mozna zobaczy? w mojej sygnaturze
a oto widok na nasz? siedzib?(praca nie jest moja, u?ywam jej gdy? sam nie mam mozliwo?ci by zeskanowa? moje dzie?o, ale jak tylko mi si? uda, to na pewno nim zast?pie to dotychczasowe. Ten obraz iealnie wpasowa? si? w moje wyobra?enia i dlatego te? go tu umieszczam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum