Tak tylko znowu w poprzedniej erze berek i barb kosi? wszystkie potwory jak leca i nie by?o jak go zatrzyma?...
Wiem ?e za du?o jest potwor?w berserkero podobnych i barbo podobnych ale od zesz?ej ery nikt nie grzeba? w bestiach bo uwa?ali?my ?e s? one dobrze zrobione...
Ja jako ?owca te? dostaj? po g?owie od co poniekt?rych bestii ale dalej nie wszystkie s? dla mnie wyzwaniem... trzeba to w jaki? spos?b zmieni? ?eby klikanie bestii nie by?o nudnym klikade?kiem...
_________________ [center][b][color=#33CCFF]S? ludy co dojrza?y do ?mierci Z r?k lud?w niedojrza?ych do ?ycia.
[/color][/b][/center]
[b][center][color=violet]Pami?? o Mithrill Velven nigdy nie zginie, zawsze b?dzie w nas.[/b][/center][/color]
Dobre potwory do zabawy to takie jak Rogoth Zab?jca Smok?w o DMG srednio 1100-1300 wprawdzie jako palik ma na mnie 3% a ja 97% to jakims cudem raz zremisowalem. Prosimy o wiecej takich
_________________ [color=green][center]..: Grow in Power :.. [/center][/color]
Diamentowy Golem Obl??niczy 935 1128 3 269:13 (68%) 1165-1205, 269 poziom (rozrzut dmgu te? taki upo?ledzony jaki?... jest a jakoby go nie by?o )
Prastary Smok Cienia 2172 2240 5 269:13 (68%) 1-615, 269 poziom (no... tu przegi?cie w drug? stron? znowu ;) rozrzut obra?e? przypomina mi Korpus Ochrony Pogranicza, na wschodzie, w '39 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum