[quote:1="Mario Van Cool"]to my zak??cili?my bieg natury na skraju gaju motyli (jak wiedz? to nie liczni nawet stworzyli?my w okolicy ma?e jezioro).[/quote:1]
Nazwali?my je Ontario, ale ono si? zbuntowa?o i zbieg?o z Gaju Motyli...
[quote:1="Koniaczka"][quote:2="Mario Van Cool"]to my zak??cili?my bieg natury na skraju gaju motyli (jak wiedz? to nie liczni nawet stworzyli?my w okolicy ma?e jezioro).[/quote:2]
Nazwali?my je Ontario, ale ono si? zbuntowa?o i zbieg?o z Gaju Motyli... [/quote:1]
Zb?dny spam, dajcie Koniakowi bana czy co?.
Wracaj?c do tematu zaznaczam "Genialna", por?wnuj?c prac? Phila nad map? z prac? admina nad gr?. Mapa jest ?wietna i rzeczywi?cie wida? w?o?on? prac
[quote:1="Droozdz"]Dodam ma?? uwag?. Wersja do druku jest zwalona. Uda?o mi si? j? ?ci?gn?? tylko przez IE i tylko do wersji bmp (bo IE nie mo?e inaczej). W innym wypadku plik si? wy?wietla w przegl?darce ale rozwala przy ?ci?ganiu.[/quote:1]
Hmm ja wpad?em na pomysl ?e popytam znajomego i kto wie moze da?oby si? z tej mapy zrobi? fototapete ;) hmm hmm hmm...
_________________ [center][b][color=#33CCFF]S? ludy co dojrza?y do ?mierci Z r?k lud?w niedojrza?ych do ?ycia.
[/color][/b][/center]
[b][center][color=violet]Pami?? o Mithrill Velven nigdy nie zginie, zawsze b?dzie w nas.[/b][/center][/color]
A ja nadal szukam ksera w miar? taniego i A3 albo A2 se drukn? i b?d? podziwia?.... do opis?w si? przyda
_________________ [center] [size=18]Reviri Chysis[/size]
Mistrzyni Turkusu jako Merria Isefet
[color=#009999]..::Grow in Power::.. [/color]
[b]?mier?: Ta... a ja mam czarn? kule ?ycze? z
r??owymi wypustkami... [/b]
[img]http://img120.imageshack.us/img120/2273/revirichysis2ds3.png[/img]
Teraz to ju? musi by? reset [/center]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum