Wspomnienia... Pami?tam, ?e jak zaczyna?em, to Kashub mi wszystko t?umaczy? i obja?nia?. W tej erze doszed? tylko do ~~100lv i nas opu?ci?. Szkoda, bo to by? do?wiadczony gracz...
Blah...
Trzeba zmieni? statystyk?
Ciekawie kto? nazwa? temat w sumie
_________________ [center][i]"You're one microscopic cog
in his catastrophic plan
[color=red]Designed and directed by
his red right hand"[/i][/center]
[/color]
No chodzilo mi o wypowiedzi, ale faktycznie jest ich okolo 70% w wypadku LP. Wy?azi na to ze jaj jestem najmlodszym graczem (ze wzgledu na dlugosc grania)
_________________ [color=green][center]..: Grow in Power :.. [/center][/color]
Ja gram od IV ery ale nie od pocz?tku bo ju? ze 2 miechy trwa?a jak zacz??am klima? (I prosz? jak daleko si? zasz?o )
_________________ [center] [size=18]Reviri Chysis[/size]
Mistrzyni Turkusu jako Merria Isefet
[color=#009999]..::Grow in Power::.. [/color]
[b]?mier?: Ta... a ja mam czarn? kule ?ycze? z
r??owymi wypustkami... [/b]
[img]http://img120.imageshack.us/img120/2273/revirichysis2ds3.png[/img]
Teraz to ju? musi by? reset [/center]
Najstarszym sta?em z nas wszystkich mo?e si? poszczyci? chyba Artax no i mo?e Phil. Bo to s? dranie co pami?taj? jeszcze pierwsz? er? czy nawet przed-er?. Ale my z Kojim, Vitem i paroma innymi ju? na II er? si? za?apali?my wi?c te? ju? raczej weterani ;) No ale pami?tajmy ?e czy m?ody czy stary wa?ne ?eby mia? jaja (u kobiet kryteria s? nieco inne )!
_________________ [size=10][i]Podpis zosta? usuni?ty, na mocy regulaminu punktu 2, podpunku K oraz L[/i][/size]
Ciekawe ?e mnie usuni?to a innym identycznego nie.
Ja gram od I ery ;) D?u?szy sta? ma faktycznie chyba tylko Artax ale chyba nie wi?cej jak o dwa tygodnie... Z wojowniczych dziadk?w to jest jeszcze Ralz, kt?ry chyba do??czy? pod koniec I ery lub na samym pocz?tku II ;)
_________________ [center:4]Cz?owiek, Paladyn: [b:1]Phil Odaerin[/b:1]
[color:3=#009999]Radny oraz po raz piaty uczen [b:2]Turkusowej Szko?y Rycerskiej[/b:2]
..::Grow in power::..[/color:3]
[/center:4]
Ja w trzeciej do?aczy?em do Cytadeli Elf?w... Ahh... Nie no fajnie, fajnie
Ale jeszcze jedna era-dwie i b?d? mg?? m?wi? o sobie weteran
_________________ [center][i]"You're one microscopic cog
in his catastrophic plan
[color=red]Designed and directed by
his red right hand"[/i][/center]
[/color]
Ja do??czy?em w II erze. Na woj?w trafi?em poprzez pami?tne linki polecaj?ce. Ale teraz nie za bardzo mog? sobie przypomnie? co one dawa?y... mo?e kto? z Was pami?ta?
Kilkaset sztuk zlota... 250... 750... i tura? ... jakos tak
W trakcie tej 'promocji' linki do Woj?w pojawia?y si? nawet na forach o bieli?nie damskiej... xD
[size=6]Ps. Gra?em od 1-2 tygodnia Wojow, a udziela? si? zacz??em u zmieszchu forum na toxie... mam d?ug? reakcj? aklimatyzacji... ;][/size]
Mo?liwe... ja tylko pami?tam, ?e za jedno wej?cie z linka polecaj?cego na woj?w dostawa?o si? jeden punkt. I za 10 punkt?w mo?na by?o wybra? w?a?nie pomi?dzy z?otem, a turami. By?y te? wy?sze progi i wy?sze nagrody... ale kto by to spami?ta?.
Heh, z tymi linkami faktycznie by? sza?. Ale trzeba przyzna?, ?e przyczyni?o si? to nawet w du?ym stopniu do rozreklamowania Wojownik?w w tym pocz?tkowym stadium rozwoju.
Tak, najlepsza opcja kosztowa?a chyba 50 punkt?w i dawa?a albo 3000 z? albo 15 turek.
_________________ [center:4]Cz?owiek, Paladyn: [b:1]Phil Odaerin[/b:1]
[color:3=#009999]Radny oraz po raz piaty uczen [b:2]Turkusowej Szko?y Rycerskiej[/b:2]
..::Grow in power::..[/color:3]
[/center:4]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum