Kiedy? kto? na forum Woj?w publikowa? mechanik? swojego systemu RPG... zamiast sily by?a tam sa?bowito??, zamiast szcze?cia pech itd. Og?lnie wraz z rozwojem postaci jest coraz trudniej... ma to kto? moze jeszcze? Bo chcia?em to przestudiowa? na cele minisesji w?asnej
Spider: NIEBORACY!!!!
[quote:1]
Wiele jest znanych i s?awnych postaci w Zacofanych KrainachTM. Ten dodatek - autorstwa Roberta Klimkiewicza, najpilniejszego wsp??pracownika - prezentuje kilka niezwykle interesuj?cych osobisto?ci ?wiata gry Nieboracy RPG.[/quote:1]
http://www.nieboracy.of.pl/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Nieboracy
_________________ [center]
[size=12][b]Meliadus[/b][/size]
[size=12][color=red][b]..::Jestem Tat?!!!!!::..[/b][/color][/size]
[color=#54a054][b]www.mithrilvelven.net[/b][/color]
[b]Kilka slow o netykiecie[/b][/center]
Co do Nieborak?w Je?li, o to jednak chodzi?o Spiderowi...
Zrobi?em oko?o 5-6 sesji w t? gierk?. Ca?kiem dobrze si? bawili?my...Doszli?my do tak absurdalnych scen, ?e si? w g?owie nie mie?ci. Pami?tam ucieczk? przed...hmm...Zjadaczami M?zgu(taki stw?r) przez morze, na traktorze z p?etwami...OMG...tak? sesj? trzeba prze?yc choc raz w ?yciu. Naprawd?:) Dla nie poinformowanych...Nieboracy bazuj? na "Disc World"
Tylko i tak wychodzi zawsze, ?e Pratchett jest inteligentiejszy od nas i robi lepsze absurdy
Kiedy bardziej interesowa?em si? tematem, napisa?em chrakterystyk? Diablika:) wgyl?dstaty itp. Ciekawy jestem czy zostanie to wykorzystne w Drugiej Edycji (kt?ra za nied?ugo ujrzy ?wiat?o dzienne )
Chyba, ?e sie myli... nie wie bo nie moze pobra? podr?cznika...
Dobra niech kto? zamknie ten m?j dziadowski temat.... nie iwem czy masz racje Bolivar, ale wmawiasz mi to z takim uporem, ?e pewnie masz... ale i tak to sprawdz?
[quote:1="Spider4"]Bolivar, nie przeginaj... Spider wie co m?wi
Dobra niech kto? zamknie ten m?j dziadowski temat.... nie iwem czy masz racje Bolivar, ale wmawiasz mi to z takim uporem, ?e pewnie masz... ale i tak to sprawdz? [/quote:1]
A pamietasz okreslenie: Partacza Gry (PG)?
_________________ [center]
[size=12][b]Meliadus[/b][/size]
[size=12][color=red][b]..::Jestem Tat?!!!!!::..[/b][/color][/size]
[color=#54a054][b]www.mithrilvelven.net[/b][/color]
[b]Kilka slow o netykiecie[/b][/center]
[quote:1="Bolivar"][quote:2="Spider4"]Bolivar, nie przeginaj... Spider wie co m?wi
Dobra niech kto? zamknie ten m?j dziadowski temat.... nie iwem czy masz racje Bolivar, ale wmawiasz mi to z takim uporem, ?e pewnie masz... ale i tak to sprawdz? [/quote:2]
A pamietasz okreslenie: Partacza Gry (PG)?[/quote:1]
Kiedy? bylem piekny i m?ody, a teraz zosta?a mi tylko skleroza
Heh, szkoda, ?e dopiero teraz to widz?. Ja mia?em co? takiego prowadzi?, zreszt? ju? mia?em system (szczerze m?wi?c mieli?my ju? nawet skompletowan? dru?yn?), tylko jako? to si? rozsypa?o... a ?a?uj?, ?e nie mam kopii tamtych opis?w, bo mo?e jeszcze by si? kiedy? przyda?y .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum